HTML

B29gasztro

Beszélgessünk az élet egyik legnagyobb élmény- és örömforrásáról az étkekről. Ha közben jó étvágyunk lesz, az egészséges, önmagában nem hizlal. A többire meg vigyázunk. Ügyesen, okosan, finomat! Jó étvágyat!

Friss topikok

  • Tina Recept: Kedves Gábor, Itt tudod blogotodat csatlakozni hozzánk: http://www.osszesrecept.hu/szerepelj-a-l... (2014.06.17. 14:39) B29....Ki vagyok én?
  • B29gasztro: @BigPi: A sertésborda a sertéskaraj étlapokon, szakácskönyvekben megjelenő hivatalos elnevezése. T... (2014.03.09. 08:05) Szombat

Címkék

B29....Ki vagyok én?

2014.03.12. 14:27 B29gasztro

Budapest belvárosában, egy idén 100 éves házban, most születtem újjá. 2013 december 26-án egy lakásétterem lettem magánlakásban, rokonok, barátok, ismerősök részére. Szuper a konyhám és nagy, elegáns, kényelmes nappalim van mindennel felszerelve, ami egy pár órás nagyszerű kulináris-kultúrális élményhez szükséges. 12-14 főre kényelmesen fel vagyunk szerelkezve (de voltunk már húsznál többen is). Itt majd megismerheted ajánlott programjainkat, de, ha egy családi ünnephez vagy baráti összejövetelhez kicsi otthon a hely (vagy csak kényelmesebb máshol tartani a rendezvényt) akkor írj, itt minden adott hozzá. Főzhetsz is, szakmai segédlettel vagy anélkül és megvendégelheted a barátaidat, rokonaidat. Írj.

B29

3 komment

Címkék: budapest belváros lakásétterem

A bejegyzés trackback címe:

https://b29gasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr55856289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tina Recept 2014.03.14. 11:54:42

Kedves webmester,

Észrevettük, hogy nagyon finom receptek találhatók a blogodon, és egyúttal szeretnénk bemutatni neked az új honlapunkat, www.osszesrecept.hu/ ahol a felhasználók válogathatnak több mint 130 000 összegyűjtött recept közül. Az oldalon szintén található egy rangsor a leggyakrabban látogatott blogokról. Ha hozzácsatolod a te blogodat is, mi indexeljük a receptek elejét, melyeket a felhasználók ezután könnyen megtalálják a keresőnk segítségével. Ám a recept klikkelése után átirányítja őket a te blogodra, tehát egyre több látogatód lesz az oldalon. Ne aggódj, minden teljesen ingyenes.

Osszesrecept.hu testvéroldalai megtalálhatók világszerte. Nagyon örülnénk, ha a te blogod is része lenne ennek a nagy családnak.

Ha bármilyen kérdésed van, kérem lépj velünk kapcsolatba, szívesen segítünk bármivel.

Üdvözlettel,
Tünde
info@osszesrecept.hu

B29gasztro 2014.06.07. 23:27:30

@Tina Recept: O.K., köszi. Mit kell tennem?
Gábor

Tina Recept 2014.06.17. 14:39:34

Kedves Gábor,

Itt tudod blogotodat csatlakozni hozzánk:
http://www.osszesrecept.hu/szerepelj-a-legjobb-receptes-blogok-között

Majd ha kiteszed a widgetet is akkor a Top Blog listájára is felkerül a blogod. A recept klikkelése után, a vendég a te blogodon nézi meg a receptet.

További szép napot kivánok.

Üdvözlettel,
Tünde
süti beállítások módosítása