Ilyet is ízlelhettünk már a B29-ben. Konfitált kacsa comb, mell, zúza. A konfitálás nem csoda, csak az eredménye csodálatosan puha és ízletes. A húsok kacsazsírban sülnek hosszasan és alacsony hőfokon, így megtartva ízes nedveiket és olyan puhák lesznek, mint másképp nem. Jó étvágyat! (B29)
Konfitált kacsacomb és zúza...
2014.03.04. 07:51 B29gasztro
Szólj hozzá!
Címkék: kacsamell konfitálás lakásétterem zúza kacsacomb konfitált b29
A bejegyzés trackback címe:
https://b29gasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr35842475
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
